Малко повече от една седмица остана до появата на Godfall

...
Малко повече от една седмица остана до появата на Godfall
Коментари Харесай

Дни преди премиерата разкриха още подобрности за Godfall

Малко повече от една седмица остана до появяването на Godfall и основателите ѝ от Counterplay Games дават последните детайлности за нея. Станаха ясни и минималните условия за играта. Припомняме, че формалната премиера на играта е на 12 ноември за конзолите PS5 и за лични компютри в Epic Games Store.

Операционната система ще би трябвало да е Windows 10, а процесора AMD Ryzen 5 1600 или Intel Core i5-6600. Минималната RAM памет е 12 GB, а видео картата би трябвало да е най-малко Nvidia GeForce GTX 1060 или AMD Radeon RX 580.

В целесъобразните условия обаче се показва, че с цел да се възползвате от качествата на загалвието е най-добре да имате 16GB RAM, процесор AMD Ryzen 5 3600 или Intel Core i7-8700, както и видео карта Nvidia GeForce GTX 1080 Ti или AMD Radeon RX 5700 XT.

Освен това Counterplay Games повдигна завесата и над това какъв брой оръжия ще има разполагаем за геймърите. А те са цели 120. Това не включва всички усъвършенствания и нови брони, както и разнообразни джаджи, които могат да бъдат употребени от играчите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР