Малко повече от 24 часа след размириците в центъра на

...
Малко повече от 24 часа след размириците в центъра на
Коментари Харесай

Ситуацията пред НФБ Бояна остава спокойна

Малко повече от 24 часа след размириците в центъра на София, подбудени от конфликтите сред полицията и протестиращите против управлението на БФС, пред постройката на футболната централа обстановката е спокойна.

Въпреки информациите, че футболните последователи готвят нов митинг против ръководството на родния футбол до подобен не се стигна, а единственото по-интересно събитие към базата в Бояна бе отвеждането на Борислав Михайлов за разпит в КПКОНПИ.

На фона на тази конюнктура от полицията задържаха група малолетни на възраст сред 13 и 15 години, които, подведени от информацията за митинг, се се насочили към НФБ " Бояна " със съществено количество бомби, пиратки, палки и други сходни средства.

В същото време събитията от четвъртък вечер провокираха необятен отзив измежду политиците у нас, а отношение по тематиката взеха и някогашни дейни футболисти.

" Вина имат всички, само че най-голяма е на футболния съюз. Най-вероятно Михайлов ще подаде оставка. Цялата страна е против него. Може би трябваше да подаде оставка преди една-две седмици, с цел да успокои всички последователи, да има хора на стадиона и да няма такива стачки и това, което се случи нощес ", съобщи някогашният футболист на Левски Веселин Балевски.

" Не мисля, че през вчерашния ден по време на мача беше момента да се стачкува. Всички, които обичат футбола през вчерашния ден трябваше да седнат пред тв приемника и да гледат мача, а не да вършим такива кавги и България да става известна с други неща, за жалост ", разяснява различен някогашен състезател на " сините " Цанко Цветанов "

Още по тематиката, както и отзвука след събитията от четвъртък вечер вижте във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР