Малко политици стават ченгета, но много ченгета стават политици, така

...
Малко политици стават ченгета, но много ченгета стават политици, така
Коментари Харесай

Николай Свинаров: Малко политици стават ченгета, но много ченгета стават политици

„ Малко политици стават ченгета, само че доста ченгета стават политици, тъй че да се прави тази разлика е доста мъчно. “ Това сподели някогашният боен министър Николай Свинаров.

„ Трябва да забележим от настоящите адвокати в Народното събрание какъв брой са приключили университетско право и какъв брой са приключили школата в Симеоново. Там се получава и различен тип образование, с изключение на образованието, което е обвързано с активността на службите. Тази школа на Министерство на вътрешните работи по тази причина е основана. Тя получи дееспособност с другите правни факултети, само че това не значи, че готвените там фрагменти имат свободата на мисълта като свободни адвокати – те са обременени от системата, в която са учили “, сподели още той.

По думите му сме изправени пред догадка, в която персоналните ползи, погубвайки на първо време партийните редици, където се пазят тези ползи, погубват и ползите на страната ни.

„ Продължаваме да живеем в един свят, в който при изчезнали обстоятелства всички си вършим заключения. Те няма по какъв начин да бъдат точни и верни. Така е и със абсурда в митниците. Ако попитате осведомените, тъй като незапознатите няма за какво да ги питате, какво знаят за случая, общо взето ще ви кажат – нищо.Знаем, че има някакви нарушавания, че следено се изнася нелегално информация от извършени следствени дейности, знаем, че даже се твърди, че се вадят записи и протоколи от разпит на анонимни и предпазени очевидци, което не е едно и също, само че и в двата случая е еднообразно нарушаване на Наказателно-процесуални кодекс “.

„ Очакваме хора, които нямат интерес да влезем в Шенген по суша, да ни вкарат в Шенген, хора, които нямат интерес да приемем еврото, да работят за неговото приемане. И Шенген, и еврозоната ще злепоставят ползите на огромна част от нелегално забогателите “, добави Свинаров.

Източник: БНР

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР