Малко по-топло ще бъде времето в Пловдив днес, сравнено с

...
Малко по-топло ще бъде времето в Пловдив днес, сравнено с
Коментари Харесай

Облачно, но малко по-топло време в Пловдив днес


Малко по-топло ще бъде времето в Пловдив през днешния ден, съпоставено с през вчерашния ден. Валежите ще спрат, само че ще остане най-вече облачно. Сутрешните температури ще удат сред 5 и 8 градуса. В следобедните часове ще доближат до 15-16 градуса.

Над страната преди обяд облачността ще е забележителна, към и след обяд ще се усили и вплътни. От запад-северозапад ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан запад-югозападен вятър. С него дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 12° и 17°, в София - към 13°.

Над планините облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от дъжд, над към 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - по-често забележителна и тук-там по северното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 13°-15°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР