Малко по-рано днес двамата с вицепремиера Мария Габриел участваха в

...
Малко по-рано днес двамата с вицепремиера Мария Габриел участваха в
Коментари Харесай

Акад. Денков: Позициите на Възраждане съответстват на интересит...

Малко по-рано през днешния ден двамата с вицепремиера Мария Габриел участваха в предаването " Стълбището " на Дарик радио.. 

 

Той уточни, че има терзания за това, че " Възраждане ". " Това е въпрос, който Народното събрание би трябвало да реши ", сподели още Денков, представен от Българска телеграфна агенция.

Той напомни, че описът за назначение в регулаторите е доста огромен, като някои от тях са забавени с години. " Трябва редовно всички те да бъдат попълнени в идващите месеци ", сподели министър председателят.

 

По думите на Денков, което посочи също и вицепремиерът Мария Габриел, идните евроизбори са значими:

 

" Те обрисуват посока, в която ще се движи Европейският съюз, от който България е част. Сега е време да покажем, че сме си научили уроци от предишното. Ще зависи от нас тематиката за миграцията да бъде в центъра на дебата, с отсявани причини. Климатичните промени и земеделските производители също са значими ", сподели Габриел.

" Би ми се желало европейските избори да са мотив, в който Европа с образци да покаже, че може да отстоява ползите на жителите си в доста комплицирана интернационална конюнктура и се нарежда по тематиките по този начин, че да носи сигурност за работни места и вероятности, а да не основава изкуствено страхове ", сподели още Мария Габриел.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР