Малко по малко се връща нормалният живот в Киев. Това

...
Малко по малко се връща нормалният живот в Киев. Това
Коментари Харесай

Българин в Киев: Малко по малко се връща нормалният живот

" Малко по малко се връща естественият живот в Киев ". Това съобщи пред БНР българинът Красимир Костадинов, който живее в предградие на Киев.

По думите му лека-полека локалните бизнеси (магазини, компании, предприятия) стартират да работят.

" Сирените в Киев и региона са всекидневие . Свиква се, само че не би трябвало да се подценяват. Усеща се към този момент, че в Киев стана по-спокойно, тъй като Русия насочи интереса си към друга територия в Украйна. Хората започнаха да се връщат лека-полека в Киев. Това може да се види от тапите, които се получават и са нормални за няколко милионен град ", сподели Костадинов.
 Киев предлага
Киев предлага " специфични диалози " за Мариупол

Предлага три " мариуполски стъпки "

По думите му, локалните управляващи и в това число кметът на Киев Виталий Кличко, предизвестяват, че още е рано хората да се връщат, тъй като към момента е рисково и всичко може да се случи, най-малкото има ракетни удари и не се знае коя ракета къде ще падне .

Според сънародника ни украинци от Полша, Словакия, Румъния, Молдова също се връщат в Киев. Дори хората от западната част на Украйна се връщат в украинската столица.
 Има Такъв Народ изпраща Станислав Балабанов с делегацията в Киев
Има Такъв Народ изпраща Станислав Балабанов с делегацията в Киев

Засега не е ясно кои ще са представителите от Демократична България и Българска социалистическа партия

" Общественият превоз в Киев работи ", сподели Красимир Костадинов. Метрото към момента е и бомбоубежище, всички станции се употребяват за това.

" Има избрани места, на които хората се крият при възможна въздушна офанзива , само че не е по този начин всеобщо, както беше в самото начало. Само няколко станции в централната част на града, които не работят ", изясни Красимир Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР