Малко от вашето време, няколко докосвания и сте готови!ЦветовеСнимка: depositphotos.comПромяната

...
Малко от вашето време, няколко докосвания и сте готови!ЦветовеСнимка: depositphotos.comПромяната
Коментари Харесай

5 лесни идеи как да актуализирате интериора си за пролетта СНИМКИ

Малко от вашето време, няколко докосвания и сте подготвени!

Цветове



Снимка: depositphotos.com

Промяната на цветовата скица е главният метод за смяна на настроението в интериора. За пролетта дизайнерите поучават да избирате нюанси, които са свързани със прохлада, разцвет и заран. Например, лайм, мента, тюркоаз, лавандула или жълто биха били превъзходен вид. За да не наподобява интериорът претрупан, можете да вземете техните приглушени нюанси. В този случай въобще не е належащо да пребоядисвате стените в къщата. Достатъчно е да поставите нови калъфки за възглавници в цвета на млада и сочна трева върху възглавниците на дивана.

Текстил



Снимка: rozetka.com.ua

Леките, тънки тъкани са най-подходящи за актуализиране на интериора до пролетта. Памучни или ленени пердета ще бъдат отлично допълнение към декора. Добре ще наподобява и спално долни дрехи с флорален принт, ново покритие за дивана или одеяло. А за тези, на които средствата не са проблем, можете да разгледате по-отблизо новия килим на пода.

Растения



Снимка: Фейсбук

По съвет на дизайнерите към интериора могат да се прибавят още растения. Например стайни цветя в саксии. Орхидеи, азалии, домашни рози или свежи отрязани цветя са подобаващи. В кухнята можете да засадите пикантни билки - мащерка, босилек, мента, риган или лавандула. Саксиите за цветя могат да се слагат освен върху первазите на прозорците, само че и върху масите и нощните шкафчета.

Декор за стена



Снимка: Pinterest

Не е толкоз значимо по какъв начин ще украсите стените в къщата, а да го извършите с концепция и въодушевление. Това може да бъдат както декоративни чинии, по този начин и ярки плочки, както и парче тапет в рамка.

Детайли

Вази, възглавници, огледала, сбирка от камъни във ваза - тези и доста други ярки, закачливи елементи ще основат вярното въодушевление в интериора напролет. Основното нещо е да изберете верните нюанси. Наред със закачливите елементи, дизайнерите поучават да добавите спокойни, нежни линии в пастелни цветове.



Снимка: Pinterest

Можете да създадете уют и хубост вкъщи, като умело комбинирате цветовете в интериора. Да следваш сляпо интуицията си при избора на фон и материали не си коства, тъй като резултатът може да бъде разочароващ. При избора на пердета, бои, мебели и други интериорни елементи, познаването на главните правила на хармоничния дизайн ще ви помогне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР