Малко остана, докато видим на голям екран филма Барби, в

...
Малко остана, докато видим на голям екран филма Барби, в
Коментари Харесай

Райън Гослинг проговори - за “Барби, за Ева Мендес и за филмите, които винаги е искал да прави

Малко остана, до момента в който забележим на огромен екран кино лентата " Барби ", в който Райън Гослинг още веднъж играе основна роля. Преди да станем очевидци на завръщането му обаче, самият той споделя за какво се отдръпва за известно време от Холивуд, за какво в този момент мисли по друг метод за правенето на филми и за какво към този момент дава приоритет на функциите си отвън екрана - тези, които играе в действителния живот.

" Барби " с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с цялостна газ

Какво ни демонстрира новият филмов откъс на кино лентата на Грета Гъруик

Първият пробив на Райън Гослинг в киното се случва през 2001 година с кино лентата " Твърда религия ", в който играе еврейско дете от Ню Йорк, което става неонацист. Актьорът не крие, че не харесва ролята си, само че пък режисьорът избира точно него, тъкмо тъй като няма нищо общо с персонажа си. Три години по-късно пък излиза филмът, с който множеството хора свързват Райън Гослинг - " Тетрадката ".

В първото си огромно изявление за GQ след завръщането си, артистът разкрива, че през първите си години в киното приема актьорството като един тип терапия или опция да научи неща за себе си. За кино лентата " Само господ прости " той даже прекарва месеци в Тайланд, още преди да стартират фотосите, с цел да тренира муай тай и да се научи да се бие. В последна сметка режисьорът взема решение, че подиуми с боеве въобще не е нужно да се снимат.

На снимачната площадка Райън Гослинг среща и брачната половинка си Ева Мендес, с която имат две дъщери - на девет и на седем години. След като към този момент е фамилен, стартира да играе в по-малко самостоятелни филми и повече студийни, каквито са " Ла Ла Ленд " и " Блейд Рънър 2 ". А след тях за известно време прави пауза и не се снима в нищо.

Обяснението за отсъствието му от Холивуд е просто - дружно със брачната половинка си са желали да прекарат допустимо най-вече време с децата си. Актьорът признава, че не си се е представял като родител. Всъщност моментът, в който за първи път си се е показал като татко, е тогава, когато Ева Мендес му споделя, че е бременна.
 Ева Мендес, Райън Гослинг и женени ли са двамата
Колко загадъчна може да бъде Ева Мендес

Женени ли са с Райън Гослинг

Завръщането си към киното Райън Гослинг прави през 2022 година с шпионския трилър The Gray Man, а в този момент следва да го забележим в " Барби " на режисьорката Грета Геруиг. Актьорът споделя, че сега възприема актьорството не като терапия, а " повече като работа ".

В " Барби " Гослинг играе Кен, половинката на едноименната кукла. Режисьорката, която е и един от сценаристите на кино лентата, споделя, че са се опитвали да реализират внимателен баланс - както с облика на Кен, по този начин и с целия филм въобще.

" Целта е той да е комичен, тъй като е филм за кукли, само че в това време и да е цялостен със страдалчество и възторг, тъй като... е филм за кукли. "

Кен е може би най-смешният и най-тъжният от всички персонажи. Грета Геруиг издава, че е избрала Райън Гослинг да влезе в ролата, тъй като той не съди героя си, а приема униженията му като свои лични.

Колкото до повода на самия Райън Гослинг да взе участие във кино лентата - тя се корени още в детството му. В Корнуол, където е израснал, не е имало артхаус кино и вместо да гледа самостоятелни филми, е гледал екшъни и комедии.

" Именно тези филми ме накараха да желая да върша това. Очевидно съм научил повече за филмите и се усещам огромен късметлия, че съумях да направя тези, в които вземам участие. Но е ужасно, че съм в стадий от живота си, в който се занимавам с неща, които ме въодушевиха да върша филми като цяло. "

А в Кен има нещо, което Райън Гослинг свързва с една част от себе си. А на мненията, че е към този момент прекомерно остарял, с цел да влезе в тази роля, дава отговор дипломатично и с възприятие за комизъм: " Ако хората не желаят да играят с моя Кен, има доста други Кеновци, с които да играят. "

Но в действителност артистът счита, че на хората в никакъв случай не им е пукало същински за Кен. " Ако в миналото в действителност ти пукаше за Кен, щеше да знаеш, че никой не го е грижа за Кен ", споделя още той и изяснява, че хората са просто лицемери.

От изявлението за GQ излиза наяве, че Райън Гослинг вниква в хората и в страстите им. И макар че не обича много-много да приказва за себе си, демонстрира, че държи на искреността, когато се връща към един съответен миг от диалога си с журналиста, с цел да се поправи.
 Марго Роби и Райън Гослинг в първия филмов откъс на
Марго Роби и Райън Гослинг в " Барби " - по-сладникави от предстоящото

Първи официалнен филмов откъс на кино лентата

" Когато ме попитахте за Ева и децата, споделих, че не съм мислил за деца, до момента в който тя не ми сподели, че е бременна. Това в действителност не е правилно. Не желаех да споделям прекалено много, само че в този момент също не желая да представям нещата неправилно. Да, правилно е, че не мислех за деца, преди да я срещна, само че откакто се случи, разбрах, че не желая да имам деца без Ева. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР