Малко ни беше странно, когато Виктория Капитонова започна да се

...
Малко ни беше странно, когато Виктория Капитонова започна да се
Коментари Харесай

Инфлуенсъри и какво от това? Няма никакъв смисъл да следвате тези известни българки

Малко ни беше необичайно, когато Виктория Капитонова стартира да се назовава " потребен влогър ". Днес обаче я разбираме изцяло и намираме смисъл в това определение. Просто тъй като има инфлуенсъри, които няма безусловно никакъв смисъл да се наблюдават! При тях изявленията нямат безусловно никакъв смисъл и значение и през днешния ден ще ви разкажем за какво. Ето кои са родните инфлуенсъри, които няма смисъл да следвате!

Теа Минкова

Теа е извънредно краси дама, само че всяка една нейна обява е рекламна. Всяка! А едно време бягахме от малкия екран в обществените мрежи, тъй като ни дразниха рекламите... От перилни препарати, до премиум аксесоари - Теа Минкова популяризира всичко. А върхът беше, когато записа реклами на оптика на стори... до момента в който караше. 

Виж още: ТВ к*чки: Най-смешните БГ риалити кавги! 

Алекс Гърдева

Да, Алекс несъмнено събра благосклонности и фенска база след присъединяване си в " Ергенът ", само че сега реалити звездата популяризира всичко. Всеки ден, непрекъснато, отвред в профила ѝ се появяват реклами на какво ли не - облекла, аксесоари, услуги, разкрасителни процедури, добавки... Алекс не сортира!

Калина Христова

Тя и половинката ѝ участваха преди време в " Един за различен ". След това Калина стартира да развива профила си като инфлуенсърски и тя също злоупотреби с рекламното наличие - всяка нейна обява е рекламна.

Малката

Тук става въпрос за нещо тъкмо противоположното на дамите нагоре. Малката качва фотоси един път на няколко месеца и нормално нямат никакъв подтекст. Изключение прави времето към стартирането на нова ария, когато залива фийда ни с фотосесии от клипа, елементи от видеото и тн.

Виж още: Не се прави по този начин! Тези BG звезди просто не знаят по какъв начин да си поддържат Instagram профила 

Цветелина Янева

Чарът на обществените мрежи е да виждаме обичани реализатори, артисти и тн. в естествената им светлина, когато споделят мигове от всекидневието си. Е, при Цветелина Янева всяка фотография е като че ли фотосесия от списание. Тя не споделя нищо за себе си, само че пък много усърдно тагва всяка една марка, която има по себе си. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/
https://www.instagram.com/teaminkova/
https://www.instagram.com/malkata.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР