Малко момче беше убито, след като колелото му се блъсна

...
Малко момче беше убито, след като колелото му се блъсна
Коментари Харесай

Момче, 11, загина при катастрофа с камион за боклук, докато караше колелото си по улица в Единбург

Малко момче беше убито, откакто колелото му се блъсна в камион за отпадък, до момента в който караше по улица в Единбург

11-годишното дете не можа да бъде избавено и умря на място, откакто се сблъска с камиона, до момента в който караше колелото си по Whitehouse Road в Единбург в 8:20 сутринта в петък.

Младежът е разгласен за мъртъв на място. Водачът на камиона не е потърпевш. Полицията в Шотландия сподели, че околните му са подкрепени от профилирани чиновници.

Инспектор Андрю Томсън от звеното на пътната полиция сподели: „ Нашите мисли са доста със фамилията и приятелите на момчето сега. Нашите следствия не престават, с цел да установим цялостните условия и бих призовал всеки, който може да има информация, която към момента не е предадена на полицията, с цел да се свържем с него.

„ Също по този начин ще се веселя да приказвам с всеки, който може да разполага с видеорегистратор или персонални записи от видеонаблюдение от региона. Всеки, който има информация, може да се обади на 101, цитирайки ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР