Малко ми е и на мен неудобно за седми път

...
Малко ми е и на мен неудобно за седми път
Коментари Харесай

Борисов предупреди за ПП-ДБ: Търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени

Малко ми е и на мен неловко за седми път – дайте, дайте. Успяхме за 9 месеца най-малко една сглобка да създадем, да забележим в този момент какво ще създадем. Това съобщи Бойко Борисов, този път от Асеновград, където събра актива на партията. 

" Повече няма да ви повеждам с мен, в случай че говорите по този начин заспало. Тия хора са пристигнали тук да има кажем по какъв начин ще победим и какво ще създадем по-късно " - по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към съпартийците си по време на среща с гласоподаватели.

Преди него думата взеха кметът на града, Цвета Караянчева, Тома Биков и Николай Ненков.

" Биков, кой ти е споделил, че тази оферта за равноотдалечен министър председател е към нас? Това е оферта към " Възраждане " и другите, Делян Пеевски. Кой ти сподели, че е към нас, та със блаженство започваш да обясняваш какво ще вършим ", съобщи той във връзка с предлагането на ПП-ДБ.

" Те сега оферират по какъв начин да ни заобиколят нас и по какъв начин да излъжат Запада - тука българите ще ги излъжат, че е прозападно държавно управление, но с " Възраждане ", Българска социалистическа партия и другите. Аз от нощес запитвам кой е този претендент за министър председател ", посочи той. " Офертата е за други, не е за вас ", изясни той на съпартийците си.

" На нас ни остава единствено да убедим хората да гласоподават и то всеобщо за нас. Това има единствено смисъл на тези събирания ", добави той.

Борисов предизвести: " Те търсят метод да кажат, че изборите са били опорочени, че някой различен им е попречил. Аз го почитам Мирчев, написал, че аз с мое единодушие сме сменили шефа на баретите, поставили сме някой, който преди този момент бил на Софийско.

Няма такова нещо! Нито някой ме е питал, нито имам отношение, нито ГЕРБ се занимава с това.

Само че всеки ден пускат такива статуси, с цел да може да излиза, че ние сме в някаква колаборация. С кой? Вътрешния министър го постави Румен Радев и Главчев ".

" Понеже и Петков желае да покаже малко слаба памет, когато правехме сглобката, споделих – желая да са някои от експертите, които Рашков е назначил. И Рашков е назначил за началник на службата за битка с проведената престъпност Калин Стоянов.

Петков, върви, обади се някъде, върна и се и сподели: " Добре, само че ще кажем, че аз съм го предложил ". Добре бе, човек, ти си го предложил. И върви и се разбра с него и по този начин стана министър ", разкри Борисов.

" Мирчев дори и Златанов на " Гранична полиция " ми приписва ", възмути се той и уточни, че откакто Златанов е бил уволнен за няколко часа, Кирил Петков и за него му се е обадил: " Не, наш човек е, връщаме си го ".

" Те не желаят да има държавно управление. Никой, с изключение на нас, не желае да има държавно управление.

При 18 милиарда дупка в бюджета няма искащи да вършат държавно управление. Но би трябвало пред хората да излезе, че имат предпочитание ", изясни той.

" Искам и другите да видят, че ние желаеме да създадем държавно управление ", безапелационен беше Борисов.

" Надявам се Мирчев да ми се извини, тъй като нямам нищо общо ", настоя той.

" Малко ми е и на мен неловко за седми път – дайте, дайте. Успяхме за 9 месеца най-малко една сглобка да създадем, да забележим в този момент какво ще създадем ", приключи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР