Малко късмет за по-късно“ е история за двама бивши боксьори,

...
Малко късмет за по-късно“ е история за двама бивши боксьори,
Коментари Харесай

`Малко късмет за по-късно`: Новият обещаващ бг филм

„ Малко шанс за по-късно “ е история за двама някогашни боксьори, които се срещат години по-късно. Заглавието е от едноименния алманах с разкази и новели на Палми Ранчев, по претекстове от който е основан филмът.

Зрителите на тазгодишното издание на София филм фест ще могат да го гледат през март в столичните киносалони.

„ Късметът е този, в който, в случай че вярваш – го има. После зависи в какво си вярвал – това си получил! “, споделя режисьорът Александър Смолянов и дефинира кино лентата като история за бокс, само че освен.

„ Предисторията е дълга, към този момент е на десетина години. Започна с няколко истории за София, - продължава Смолянов. - Бяхме петима другари и всеки написа по един сюжет. „ Тилт ” беше един от тях. Във времето останахме двамата с Чавдар Живков (сърежисьор на филма), с който създадохме сюжета - всеки със „ своя ” воин, с неговата житейска орис. И в един ден, в един град, двете ориси се пресичат “.

За основната роля Александър Смолянов още през цялото време избира Цветан Алексиев. Другият основен воин е изигран от Явор Борисов. Той се причислява към продукцията на по-късен стадий, само че се впуска в приключението със сърце, душа и тяло - напълнява с 10 кг за част от фотосите, които пресъздават предишното, и по-късно отслабва с 15 кг – за моментите, които пресъздават сегашното в историята. Той е някогашен боксьор и тренировките, на които се отдава в продължение на 3 месеца, му оказват помощ да построи правдиво героя си.

Цветан Алексиев също тренира месеци наред за своята роля. И двамата дават всичко от себе си в подготовката и по време на снимачния развой.

В „ Малко шанс за по-късно “ вземат участие още Филип Трифонов, Стефан Денолюбов, Глория Петкова, Маргарита Хлебарова. Оператор е Димитър Костов, а музиката е дело на Гаро Ашикян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР