Малко хора знаят, но е много лесно да се разграничи

...
Малко хора знаят, но е много лесно да се разграничи
Коментари Харесай

Как да познаете, че тя е съпруга или любовница, ако я срещнете на улицата

Малко хора знаят, само че е доста елементарно да се разграничи държанка от брачната половинка на състоятелен мъж. Достатъчно е просто да обърнете внимание на някои детайлности. Много съпруги би трябвало да се научат да наподобяват като любовници. За да извършите това, коства си да разберете на какви нюанси би трябвало да обърнете внимание.
1. Любовницата постоянно употребява безценен парфюм.
 Как да разберете с един взор дали му е държанка или брачна половинка Как да разберете с един взор дали му е държанка или брачна половинка
Малцина знаят, че в действителност е доста елементарно да различите една държанка от брачна половинка. Достатъчно е просто да се извърнат внимание на няколко...
Съпругите обаче най-често употребяват първокласна тоалетна вода единствено по специфични мотиви. Някои може изцяло пренебрегват този колорит, тъй като брачният партньор може да не счита, че това е значимо.
Любовницата не пести от това, тъй като знае, че скъпият парфюм я прави по-привлекателна за мъжа.
2. Бельото на любовницата постоянно е комплект
Съпругите не считат това за изключително значим миг. Те са прекомерно заети с ежедневни проблеми, с цел да мислят, че мъжът им може да бъде удовлетворен всеки миг.
Любовницата знае, че красивият комплект долни дрехи я кара да се усеща по-уверена и привлекателна. Затова тя се пробва в никакъв случай да не пропуща тази точка. Без памучни гащи или дантелен потник.
 Той има държанка: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ II) Той има държанка: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ II)
Прочетете първата част ТУК! На всеки човек му се случва най-малко един път в живота си да изтърпи невярност или изменничество. Ако и вие сте в...
3. Дрехите от скъпи материи доминират в дрешника на любовницата.
Не е нужно непрекъснато да се грижите за фамилията и да гладите ризите на брачна половинка си. За нея е значима естетическата страна, а не практичността. Затова пуловерите от кашмир, копринени блузи, кадифени рокли и по този начин нататък са нейните обичани неща.
Възниква въпросът - за какво тогава изневеряват на супермодели, холивудски актриси и други дами, чийто съвършен облик е метод на живот и работа? Просто по този начин. Няма универсална рецепта за съвършения брак. Дори се случва мъжете да оставят идеални съпруги за елементарни дами с наднормено тегло и комплект от три деца от разнообразни бракове. Защото претекстовете на хората не се поддават на ясни формули.
Освен това, „ заможният мъж “ има право на държанка по статут, мислят някои господа. Така би трябвало да бъде. Следователно, даже 18-годишна брачна половинка да се разхожда вкъщи с рокля от секс магазин и да си вземе душ от парфюма Golden Delicious, той отново ще има държанка. Точка!
Но като цяло стандартите са такива... Съпругата е безформена жена, която се е занемарила, а любовницата й е първокласна тънкокрана сърна. Дори в карикатури като „ ненадейно брачният партньор ми се върна от командировка “, това се изобразява по остарели метод и надали скоро ще  се промени.
 Той има държанка: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ I) Той има държанка: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ I)
Той има държанка, а вие сте изправени пред алтернативата да си тръгне или да остане? Каквото и да се споделя, у мъжете е заложен инстинктът д...
И най-после, най-сложният въпрос в тази ситуация - в случай че тези млади дами са толкоз красиви, тогава за какво никой не ги желае за съпруги? Да, мнозина нямат нищо срещу да отидат в гражданското и да се подпишат, различен желае да живее самичък, само че има голяма разлика сред „ не желая “ и „ никой не ме търси “.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР