Малко хора знаят, че една от големите страсти на звездата

...
Малко хора знаят, че една от големите страсти на звездата
Коментари Харесай

Мег Райън продаде красивия си апартамент в Ню Йорк за $9.8 млн.

Малко хора знаят, че една от огромните пристрастености на звездата от " Безсъници в Сиатъл " - Мег Райън, (освен актьорството, схваща се) е реновирането на жилища. Подобно на сътрудника си Брад Пит, който от много време се увлича по архитектурата, русокоската изпитва мощна обич към интериорния дизайн. Нещо повече, до 2017 година тя обнови общо 9 къщи! Днес даже синът ѝ Джак, който не крие, че първоначално е гледал скептично на нейното начинание, чака с неспокойствие да види по какъв начин майка му е преобразила пространствата.

" Знам, че за множеството хора обновяването на толкоз доста къщи звучи налудничаво, само че аз в действителност обичам да го върша. Според мен това увлечение се дължи на специалността ми в киното. Като актриса рядко имам надзор над личната си работа - постоянно споделям думи, които някой различен е написал, заставам в стаи, които някой различен е проектирал, и възпроизвеждам действителност, която някой различен желае да види... Но в реновирането на жилища властта е напълно в мои ръце. Това ми дава опция да покажа своето виждане пред света ", сподели тя преди години в свое изявление за сп. " Аrchitectural Digest ".



Апартаментът в Ню Йорк, показан на страниците на изданието, в действителност e парцелът, с който тя най-вече се гордее. Но макар този факт, преди 3 година го продаде за 9.85 милиона щатски $ - с 1.05 млн. по-малко от в началото оповестената сума. Но какво е един милион, когато си натрупал стотици? Според " Forbes " за функциите си в пет комедийни кино лентата през 90-те, Райън е спечелила повече от 870 милиона $, които ѝ дават цялостната независимост умерено да се посвети на своето, да го назовем, занимание.

Пентхаусът в Голямата ябълка се намира в влиятелния и съвременен квартал Сохо, изпълнен с дизайнерски бутици, първокласни магазини и елитни художествени галерии. Мястото е известно с елегантните чугунени фасади на изграждащите го здания и калдъръмените улици. Локацията е извънредно известна измежду хората, които избират удобството и разкоша на скъпите заведения за хранене и нощни заведения. А там ги има в обилие.



Мег купува парцела, разпрострян се на цели 381 кв. метра в здание от 1888 година, през 2014 година от сътрудника си Ханк Азария за 8 млн. $. След като наема архитекта Джоел Баркли и дизайнерката Моник Гибсън, тримата запретват ръкави и стартират да трансформират визиите ѝ в действителност.

Асансьорът на постройката води непосредствено до голямото предверие с пет прозореца, гледащи към улица " Mercer ". Домът разполага с три спални, още толкоз бани, перално помещение, медийна зала и 12-метрова изложба.

Впечатляващата столова има камина, а в кухнята могат да се видят особено направени шкафове " Fine Woodwork ", безчет вградени лавици, мраморни плотове, два хладилника от неръждаема стомана, съдомиялна и уреди на " Viking ", плюс грил.



Помещенията, чийто интериор се приближава доста до скандинавския жанр, са най-вече в два цвята - черно и бяло, само че мебелите от солидно дърво несъмнено им придават топлота. Вратите във вътрешността са френски, а прозорци, допускащи дневната светлина в стаите, има в обилие. Освен комфортно легло, основната спалня (която е по-голяма от останалите две) предлага не един или два, а девет дрешника, а банята към нея разполага с огромна вана.

С парите, които получи от продажбата, Мег си купи не по-малко незабравим... апартамент в жилищната постройка на Джърстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, ситуирана на улица " Greenwich " в Манхатън. Но него ще ви покажем някой различен път.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР