Малко дете има нужда от помощ да живее. Давид страда

...
Малко дете има нужда от помощ да живее. Давид страда
Коментари Харесай

Зов за помощ! Давид има нужда от много средства, за да живее /снимки/

Малко дете има потребност от помощ да живее. Давид страда от булозна епидермолиза, а лекарите в България са безсилни да създадат каквото и да е за него. Единственият метод момченцето да живее е да замине за Франция, където обаче за лекуването му са нужни доста средства, с които околните му не разполагат.
Ето какво написа майката на Давид в обществената мрежа:
" Моля те, Господи, дай ми болките на Давид! Не мога да го виждам подобен!
Не минава и момент, в който да не мисля по какъв начин мога да облекча болката на бебето си. Той е цялостен с външни и вътрешни рани.
Как към момента има сили да се бори, когато е жива плът?
Защо, Боже мой, детето ми би трябвало да търпи толкоз страдания?
Болестта му се назовава булозна епидермолиза, което значи, че има доста ужасни рани както по тялото, по този начин и вътре в тялото. Лекарите в страната не могат да му оказват помощ, в България не може да се направи безусловно нищо за него. Казаха ми, че най-вероятно ще загуби борбата с заболяването. Изпратиха ни у дома и ми споделиха да го церя. Как мога да си остана у дома и да виждам по какъв начин детето ми умира в ужасна болежка? 
Не одобрявам такова нещо!
Единствената ни вяра е във Франция, там има лекари експерти по това заболяване. Те могат да оказват помощ на бебето ми, само че е извънредно скъпо, 85 905 евро, издадоха ни проформа фактура, която би трябвало да платим авансово. Добри хора, апелирам за продължение на вашата помощ. До момента сме съумели да съберем 25 644 евро. Почти сме на половината път, за което съм доста признателен. 
Моля ви, апелирам ви, рева пред вас, апелирам, помогнете на детето ми. Всяка ласка и даже прегръдка му предизвиква нетърпима болежка. Бог да ни помогне да съберем парите.
Споделете, дано моят зов на обезсърчение стигне до максимален брой.
Ако можете да ни помогнете, ето методите да дарите с Дейвид. Разгледайте фотосите в долната част на тази публикация, ще видите банкова сметка, на която можете да преведете парите, с цел да помогнете на Давид.
Благодаря ви от сърце! ", написа през сълзи тъжната майка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР