Малко дете е заснето да кара учебна кола във Враца,

...
Малко дете е заснето да кара учебна кола във Враца,
Коментари Харесай

Скандално! Дете шофира учебна кола по улиците на наш град ВИДЕО

Малко дете е снимано да кара образователна кола във Враца, съобщава BulNews, които разполагат с извънредни фрагменти на нарушаването, което слага на риск живота както на невръстния водач, по този начин и на останалите участници в придвижването.

Случката е от 27 декември, малко преди 16 часа. Тогава врачанин, поискал анонимност, станал очевидец на шокиращата панорама. Той видял по какъв начин дете на забележима възраст не повече от 10 годинки, кара образователен „ Мерцедес “ с рег. номер 6410 на автоучилище „ Начев и Сие “. Бдителният жител незабавно извадил мобилния си телефон и направил видеоклип, който може да видите по-долу.

На фрагментите ясно се вижда по какъв начин детето е на шофьорската седалка на колата и се движи по бул. „ Васил Кънчов “, в региона на автогарата. Главата на хлапето едвам се подава над кормилото, с цел да вижда пътя начело. Възрастен мъж седи до него и очевидно го направлява, като държи кормилото. След това, по думите на създателя на клипа, колата траяла до ул. „ Авлига “, където спряла пред офиса на автошколата.

Случаят е изключително фрапантен, защото най-малко три институции би следвало да се самосезират за нарушаването. На първо място това е полицията, която да глоби безотговорния водач, разрешил на детето да кара, въпреки и под негов контрол. С следствие на случая би трябвало да се ангажира и дирекция „ Автомобилна администрация “, с цел да ревизира за какво възрастният мъж, който най-вероятно е чиновник в автошколата, е позволил сходно потъпкване на законите, което е съображение за лишаване на лиценза на „ Начев и сие “. Освен тях, отношение би следвало да вземат и от „ Закрила на детето “, защото с сходни дейности животът и здравето на детето са изложени на риск.

Вижте скандалното видео 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР