Малко дете беше оставено в интензивно отделение, след като полицията

...
Малко дете беше оставено в интензивно отделение, след като полицията
Коментари Харесай

Семейство взриви полицията, след като 17-месечно дете се озова в интензивно отделение при „акцията се обърка“

Малко дете беше оставено в интензивно поделение, откакто полицията нахлу в дом в това, което беше подложено на критика като случай на сбъркана идентичност от семейство на детето.

Кортни Прайс беше вкъщи си в Елирия, Охайо, на 10 януари, когато сподели, че е „ замръзнала “ от боязън, когато служителите на реда нахлуха през вратата. Тя написа във Фейсбук: „ Когато стигнах до върха на стъпалата, забелязах, че е полиция и тогава идващото нещо, което се сещам, е, че вратата се отваря с тропот, прозорците се разрушават към нас.

„ Имам ориентирани няколко револвера към мен и просто измръзвам от боязън, виждам бебето ми да се покрива с пушек. Крещях „ бебе мое, бебе мое, той е на вентилатор, бебето ми е в тук'. "

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Известният различен пациент на Дерек Дрейпър в интензивното поделение към момента страда три години от Covid

Майка беше в дома на вуйна си и чичо си със своя 17-месечен остарял наследник, Уейлън Мей, когато се случи случаят. Видеозаписът от камерата за наблюдаване, споделен от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР