Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно

...
Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно
Коментари Харесай

Само за палавници: Как влияе алкохолът на секса

Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно по кое време да спрете. Еротичните фантазии стават все по-смели, пречупени през няколкото по-високи градуса на спиртната напитка в чашата. Сексуалните мераци, полети с алкохол са огромни, само че сполуката за същинска приятност не всеки път се увенчава с аплодисменти. Доказано е, че алкохолът подтиква размяната на милувки сред чаршафите даже и при двойки с изхабени връзки. Чаша-две хубаво вино отпускат напрежението, разсейват задръжките и подслаждат удоволствието.
Много хора избират първият път с нов сътрудник да е минал преди този момент през почерпка. Трезвият разум и новият сътрудник объркват срещата. Чаша алкохол подсигурява триумфа на мъжа и докарва искра в очите на дамата. Удовлетворението е и за двамата.
Някои го вършат с шампанско. И с ягоди. Както във кино лентата "Девет седмици и половина ". Пенливата напитка подканя за лудории. Пийте, само че с финес. Без оливане. Истинските мъже знаят по какъв начин, написа Bulnews.bg. Гледката на прекомерно пийнал ухажор сигурно ще охлади пристрастеностите и на най-влюбената жена.
Напитките са не по-малко безпощадни и към нежния пол. Прекалено пияната жена е неприятна панорама даже и за тези, които я познават трезва. Ето малко по малко по какъв начин алкохолът въздейства на секса:

1. Ставате разговорливи
Това разчупва ледовете посред ви. Смеете се до сълзи на шегите си. Дистанцията се съкратява, сближавате се.

2. Очите ви се зачервяват
И това не е толкоз ужасно. Но към този момент сътрудникът може би е наясно, че алкохолът ви е хванал.

3. Започвате да се олюлявате
Това незабавно ще проличи, в случай че сте решили да танцувате, и ще станете за смях. Затова си стойте добродушно на мястото.

4. Говорите високо
Ако сте в дискотека или в гръмък клуб, това няма да се забележи. Ако обаче сте в първокласен ресторант, нещата са на ръба на опростачването.

5. Вземи ме, твоя съм!
На този позив малко мъже биха отказали.

6. Избива ви на викове, повдига ви се
Вземете се в ръце, изключително в случай че държите на мъжа до вас. Поръчайте си такси и се приберете у дома, с цел да не се излагате повече.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР