Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно

...
Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно
Коментари Харесай

Как влияе алкохолът на секса?

Малко алкохол не вреди на секса, стига да сте наясно по кое време да спрете. Еротичните фантазии стават все по-смели, пречупени през няколкото по-високи градуса на спиртната напитка в чашата. Сексуалните мераци, полети с алкохол са огромни, само че сполуката за същинска приятност не всеки път се увенчава с аплодисменти. Доказано е, че алкохолът подтиква размяната на милувки сред чаршафите даже и при двойки с изхабени връзки. Чаша-две хубаво вино отпускат напрежението, разсейват задръжките и подслаждат удоволствието.

Много хора избират първият път с нов сътрудник да е минал преди този момент през почерпка. Трезвият разум и новият сътрудник объркват срещата. Чаша алкохол подсигурява триумфа на мъжа и докарва искра в очите на дамата. Удовлетворението е и за двамата.
Някои го вършат с шампанско. И с ягоди. Както във кино лентата " Девет седмици и половина ". Пенливата напитка подканя за лудории. Пийте, само че с финес. Без оливане. Истинските мъже знаят по какъв начин, написа Bulnews.bg. Гледката на прекомерно пийнал ухажор сигурно ще охлади пристрастеностите и на най-влюбената жена.
Напитките са не по-малко безпощадни и към нежния пол. Прекалено пияната жена е неприятна панорама даже и за тези, които я познават трезва.

Ето малко по малко по какъв начин алкохолът въздейства на секса:

1. Ставате разговорливи
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР