Малкият син на Тони Стораро последната година не спира да

...
Малкият син на Тони Стораро последната година не спира да
Коментари Харесай

Страшен скандал: Синът на Тони Стораро отказа награда, вижте...

Малкият наследник на Тони Стораро последната година не стопира да основава кавги и да прави неприятно усещане, което надали кара татко му да се гордее с него

Попфолк артистът Емрах Стораро отхвърли премия. Причините бяха две. Едната е мотивът да му я връчат - свадите му с някогашната т.е. Теди Александрова. Втората причина е Валентин Кулагин, който трябваше да му даде статуетката.

Комичната обстановка се разигра в столично заведение, а най-малкият от семейството Стораро просто беше номиниран в категория Скандал на годината. На вечеринката липсваше изгората му Теди, а той макар, че беше разполагаем отхвърли да излезе на сцената, написа hotnews.bg.

Освен тях в категорията бяха номинирани Рут Колева със скандалната си фотосесия на мемориала за Априлското въстание, както и Лорена за клипа, сниман върху камбанария на черква. В последна сметка достойнството се падна на някогашната световна двойка за скандалната им разлъка. За да връчи статуетката, на сцената се появи гримьора в провокативни одежди и крепко опънато от ботокс лице. Той се застоя с премията в ръка близо 5 минути, пробвайки се да накара Емра да му пристане за наградата. Двамата не са в комфортна позиция и заради повода, че скандалджията от " ВИП Брадър " е непосредствен с колежката му Теди Александрова, която гримира постоянно за клиповете й. Очевидно обаче Стораро-младши се притесняваше да не влезе в борба с пратеника на екс-любимата му, която по рано тази година го направи за срам, разкривайки какво ли не за взаимоотношенията им.

В края на краищата това не се случи, а статуетката бе оставена на земята до края на псевдо премиите. По-късно Емрах бе отличен и с друга статуетка, тази за тийнидол на годината, поради която явно беше отишъл на събитието. Младокът този път излезе да си я получи, а по-късно показа удовлетворението си с брат си Фики, който пък бе награден за Певец на годината.
Сред наградените бяха още Емануела за Певица на годината, Ария получи отличие за Сензация на годината, а Най-секси мъж бе Виктор Стоянов. С премия за артист на годината си потегли Филип Буков, а за актриса - Луиза Григорова. Имаше и още една дузина наградени, само че имената им са в девета глуха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР