Малкият Сашко от Перник и баща му Александър Цветанов се

...
Малкият Сашко от Перник и баща му Александър Цветанов се
Коментари Харесай

Бащата на Сашко от Перник с коментар за изчезналата Ивана

Малкият Сашко от Перник и татко му Александър Цветанов се включиха в издирването на 17-годишната Ивана, която е в неопределеност от 6 дни, заяви " Фокус “.

Пред публицисти бащата на Сашко уточни, че в неделя са се присъединили в издирването.

" Ние участваха в издирването на Ивана в неделя. Обясних му, че търсим едно момиченце и той ме разбра. Прекарахме целия ден там, търсихме в паркове, огледахме къщи, дворове…Случаят с Ивана е малко по-различен от нашия и тя може преднамерено да се крие “ , разяснява Александър Цветанов.

Той уточни, че изцяло схваща по какъв начин се усещат родителите на Ивана, тъй като той е бил в същата обстановка дни наред.

" В един миг по този начин ти е затормозена душeвността, че човек не знае какво прави. Аз разбирам изцяло родителите на Ивана, тъй като хората са в някаква жестока меланхолия “, разяснява бащата на Сашко.

Той уточни, че откакто профилната фотография на Ивана е заменена, допустимо е тя да се движи и да е в някакви наследствени парцели, които би трябвало да се ревизират.

Той има желание да направи фондация за Сашко, която да образова специалисти  за работа с проблематични деца.

" Нашите експерти, които са логопеди, психолози и ресурсни учители би трябвало вярно да ги образоваме да работят с тези деца, а ние от своя страна също да се занимаваме повече с децата, да им се обръща внимание. Трябва да има осведоменост за тези деца. Ние не може непрекъснато да сочим с пръст някой човек и да го упрекваме “, разяснява още Александър Цветанов.

Бащата на Сашко има чувството, че изчезналата Ивана се крие или е отишла в различен град.

" Тя си е имала проблеми и решила да напусне дома “, разяснява той.

* На заглавната фотография е Сашко, който се изгуби в региона на Перник през 2022 година и прекара 9 дни в гората. Момчето бе намерено след огромна издирвателна акция.

* Във видеото: Разширяват периметъра на издирването на Ивана от Дупница

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР