Малкият Джейми Франс-Мекони направи първите си стъпки в Тайланд и

...
Малкият Джейми Франс-Мекони направи първите си стъпки в Тайланд и
Коментари Харесай

7-годишно момче кандидатства за Световния рекорд на Гинес, след като вече е посетило 70 от 196 страни с майка

Малкият Джейми Франс-Мекони направи първите си стъпки в Тайланд и се научи по какъв начин да пасе добитък с племе масаи в Занзибар. Той също по този начин плува с морски лъвове на островите Галапагос и гледа акула, до момента в който се гмурка с шнорхел на Малдивите – всичко това преди седемгодишна възраст. Досега през късия си живот глобусът Джейми е посетил 70 страни с майка си Хейли Мекони, 45.

И той е решен да стане най-младият човек, който държи международния връх на Гинес, като е посетил всичките 196 суверенни места в света страни. Понастоящем това се държи от калифорнийката Лекси Алфорд, 25, която го дефинира на 21 години. Правилата значат, че Джейми не може да влезе, до момента в който не навърши 16 години, само че той е убеден, че ще влезе в историческите книги.

„ Следващото място, където желая да отида, е Австралия, с цел да срещна кенгуру и коала “, споделя той. Хейли реши да вземе момчето си на пътешестване, откакто татко му, Дани Гаманс, умря от сърдечен удар, когато беше на 36 години през декември 2016 година “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР