Малките превозвачи в България се събират за първи път, за

...
Малките превозвачи в България се събират за първи път, за
Коментари Харесай

Малките превозвачи на сбирка в Пловдив

Малките превозвачи в България се събират за първи път, с цел да обсъдят характерни проблеми в бранша за транспорт на товари.

Събитието е по самодейност на новоучреденото съдружие „ Аз имам камион “, което обгръща най-голямата част от транспортните компании, а точно тези до 5 камиона.

То ще се организира на 27 декември 2022 година (вторник) от 15.00 часа в хотел “SPS ” – Пловдив.

„ Проблемите на дребните превозвачи са доста характерни, тъй като огромна част от компаниите се грижат за своите фамилии. В тези компании работят съвсем всички членове на едно семейство и това значително ги прави извънредно уязвими на промени. “, съобщи Владимир Майсторов – ръководител на УС на съдружие „ Аз имам камион “.

Той акцентира, че през последните няколко години се вижда наклонност на уедряване на бизнеси, което оказва директен отрицателен резултат върху дребните предприятия, които работят почтено, заплащат своите налози, само че като че ли остават нечути както от своите сътрудници, по този начин и от страната като цяло.

„ Искаме и работим в посока смяна на разбирането, че единствено огромните играчи могат да дефинират дневния ред. Ние също имаме какво да кажем, имаме своите проблеми и желаеме да бъдем чути “, допълват от сдружението.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР