Малките кораби, които ще разполагат с максимум места за 298

...
Малките кораби, които ще разполагат с максимум места за 298
Коментари Харесай

Новите яхти на Ritz-Carlton - луксозни хотели, порещи вълните

Малките кораби, които ще разполагат с най-много места за 298 посетители на борда, са призвани да пренесат стила и класата на Ritz-Carlton в морето.

Луксозните хотели постоянно са в зверска конкуренция за превъзходство в съчетаването на лукс и уют – от безкрайните басейни до елементи като благоуханията във фоайетата. Но The Ritz-Carlton вземат решение да унищожат всяка конкуренция с един по-различен метод – като насочат поглед към първокласния бизнес с яхти. Клиентите им към този момент ще имат опция да се любуват по едно и също време на прословутите комфорт и разкош, с които са известни хотелите Риц, и вълнуваща разходка по море из света.

Световноизвестната марка хотели разгласи, че строи три плавателни съда за морско мореплаване, като първата яхта ще е подготвена да се насочи на своето странствуване по морската простор през 2019 година.

Дъг Протеро, шеф на сбирката яхти Ritz-Carlton, споделя за новото им начинание: „ Това е хибрид сред първокласните круизи и яхтинга. “

Малките кораби, които ще разполагат с най-много места за 298 посетители на борда, са призвани да пренесат стила и класата на Ritz-Carlton в морето.

Това значи самостоятелно внимание от страна на екипажа, адаптивни направления на брега и храна от класата на Мишелин. Всеки от 149-те жилището ще си има лична тераса, хотелът-яхта ще побира и СПА, първокласен салон с панорамна панорама, винен бар. Достъпът до яхтата ще е вероятен и с други по-малки яхти или хеликоптер.

Протеро обаче счита, че освен постоянните клиенти на хотелите Риц ще желаят да тестват новите яхти:

„ Ще се заинтересуват хората, обичащи круизите, защото е нещо ново и невиждано. Верните клиенти на хотелите ще проявят интерес, тъй като са осведомени с качеството, което предлагаме. Интерес ще проявят и тези, които по принцип не обичат да пътуват, тъй като тази яхта няма да наподобява на стереотипните круизи, които се оферират. “

С други думи? Не очаквайте доста свободни места.

„ С първите два кораба ще тръгнем из Средиземноморието, Северна Европа, Източна Канада, Нова Англия, Карибите и Латинска Америка, а вторият транспортен съд ще стигне чак до река Св. Лоранс и Големите езера. Третият транспортен съд ще плава из Тихия океан “, изяснява Протеро.

Цените към момента не са оповестени и маршрутите не са финализирани, а билетите за първото корабоплаване ще бъдат пуснати в продажба през май 2018 година, тъй че маркирайте календарите си занапред.

Снимки: ritzcarlton.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР