Малките деца често ни забавляват с това, което говорят или

...
Малките деца често ни забавляват с това, което говорят или
Коментари Харесай

Зловещи истории, които възрастните са чули от малки деца

Малките деца постоянно ни забавляват с това, което приказват или вършат, само че някои малчугани са изправили косите на своите родители и близки от боязън единствено накратко.

Ето и най-зловещите истории, които деца са споделяли със своите родители.

" Преди две години преглеждах годишника си от главното учебно заведение с 5-годишната си братовчедка. Когато гледахме страницата с второкласниците, тя уточни фотография на момченце и сподели: Той наподобява тъкмо като Никълъс! Когато я попитах кой е Никълъс, тя просто отвърна Момчето в дрешника ми и продължи да прелиства албума. Едва не умрях. " -споделя жена.

" Наглеждах 5-годишния Джак, който ми сподели, че мъж на име Джейкъб, облечен като дървосекач, седи до мен на дивана. Явно е видял шока на лицето ми, тъй като добави: Спокойно, той няма ръце ", написа Reddit.

" Малкият ми племенник разказваше за дамата, която идвала нощем в стаята му. Казваше, че е облечена с алена рокля, че се споделя Франи и че му пее... и че се носи над земята. " -разказва ужасена стара дама.

" Една вечер наглеждах децата на другари. Най-малкото (около петгодишно) нарисува жена, висяща от тавана, погледна ме и рече: Тя ми сподели да я обрисувам. Идва за теб. Скрий се. ", спомня си разтревожена майка.

" Преди няколко години слагах дъщеричката на моя другарка да си легне вечерта. Детето беше към 3-годишно и с всички сили се бореше да не си легне в леглото. Попита ме за какво би трябвало да спи и аз й отговорих: Защото е късно и за дребните момиченца е време да си починат добре. Тогава тя уточни към нищото в другия завършек на стаята и попита: Ами това момиченце? " -разкрива шокирана дама.

" Според четиригодишното съм стояла на вратата му и съм го гледала втренчено доста дълго време, усмихната. Обърках се и не знаех какво да отговоря. " -недоумява тинейджърка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР