Малките бойци от ЦПКДК (Централен полицейски карате джу-джицу клуб -

...
Малките бойци от ЦПКДК (Централен полицейски карате джу-джицу клуб -
Коментари Харесай

Млади каратисти от полицейския клуб във Варна с титла и пет медала

Малките бойци от ЦПКДК (Централен полицейски карате джу-джицу клуб - школа Варна) взеха шампионска купа, три сребърни и два бронзови медали от отворения шампионат по карате – купа Кнежа.

Шампион е Тонислав Христов, а Кристиян Атанасов, Християн Керкенезов и Венелина Димитрова (на ката) са вицешампиони. Венелина, както и Дея Георгиева се окичиха и с бронзови оценки.

В шампионата участваха над 140 деца от 15 клуба във възрастите от 8 до 17 години.



Треньорът на дребните варненски каратисти Ивайло Желев изрази удовлетворение от представянето на своите ученици. „ Децата демонстрираха усърдие и военен дух, а те постоянно се възнаграждават. Пожелавам им триумф в идващите предизивикателства ”, съобщи Желев.



“Купа Кнежа е обичаен шампионат с 15 година история и се посещава от ден на ден от практикуващите карате в България. Централен полицейски карате джу-джицу клуб, посредством школата си в гр. Кнежа е главен уредник на шампионата. Последните две години се следи още по-голям интерес, подбуден от приемането на карате в олимпийското семейство и представянето му като спортна дисциплинираност на Олимпийските игри през 2020 година Целия карате-свят се готви да започва тази нова спортна изява и в България се стараем да сме конкурентни. Поздравявам с следващите триумфи отговарящия за карате образованието в клуба ни в гр. Варна сенсей Ивайло Желев ”, сподели основния инструктор на Централен полицейски карате джу-джицу клуб във Варна сенсей Станислав Карастоянов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР