Малки количества марихуана ще могат вече да бъдат внасяни от

...
Малки количества марихуана ще могат вече да бъдат внасяни от
Коментари Харесай

Разрешиха малки количества марихуана на летището в Лос Анджелис

Малки количества марихуана ще могат към този момент да бъдат внасяни от пасажерите на територията на едно от най-натоварените летища в света, интернационалното в Лос Анджелис, се споделя в инструкции по отношение на практиката на летищната полиция на аерогарата. Тя обаче предизвестява, че в Съединени американски щати притежанието на каквото и да е количество в последна сметка си остава закононарушение на федерално ниво, съобщи Асошиейтед прес.

Говорителка на Службата за транспортна сигурност на Съединени американски щати съобщи, че в случай че у даден пасажер на летището бъде открито количество марихуана, ненадвишаващо допустимия предел, чиновниците й няма да го лишават. В подобен случай обаче те щели да викат полицията, с цел да се занимае с съответния пасажер.

" Фокусът на СТС на Съединени американски щати си остават тероризмът и заканите за сигурността на полетите и пасажерите ", съобщи говорителката в имейл до Асошиейтед прес. " Дали даденият пасажер има право да пътува с марихуана у себе си, зависи от персоналното убеждение на правоприлагащите органи ", добави тя.

Ако се окаже, че пасажерът носи не повече от 28,5 грама или 8 грама в съсредоточена форма, летищната полиция просто ще го пусне да си върви.

" Причината е, че (в този случай) няма закононарушение ", съобщи представител на летището.

Въпреки това полицията приканва пасажерите добре да си помислят, преди да вземат със себе си марихуана.

" Пътниците би трябвало да са наясно, че законовият режим за марихуаната е друг в другите щати и по тази причина би следвало те да бъдат приканени да ревизират законодателството в съответния щат, до който желаят да пътуват ", се споделя в известието за напътствията, което е поместено на страницата на летището в интернет през януари. Преди това щатът Калифорния легализира марихуаната за развлекателни цели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР