Малки и големи кучета ще превземат столичния Южен парк в

...
Малки и големи кучета ще превземат столичния Южен парк в
Коментари Харесай

Кучета превземат Южния парк в София

Малки и огромни кучета ще завладяват столичния Южен парк в неделя, 10 юни, от 11 до 18 ч., в пространството зад музея "Земята и хората ", на централната поляна, против детската площадка. Сред поканените ВИП посетители на "Sofia Puppy Parade " са поп звездата Михаела Филева и нейният йоркширски териер Айра, поетите Августин Господинов и Константин Трендафилов, "Мис България 2017 " Галина Михайлова, Алисия, Тони Стораро, както и тийн сензацията Ева. Известните персони и техните опашати любимци ще имат опция да дефилират в шоуто дружно с други горди притежатели на четириноги питомци, както и да следят или да завоюват премия в състезанията.
Сред най-атрактивните надпревари ще са за най-красиво и най-талантливо куче, като участниците в тях ще бъдат разграничени в две категории - на възраст под 12 месеца и над 1 година. Предвидени са и доста призове и дарове, а задачата на уредниците е да има доста развлечение освен за домашните любимци и стопаните им, само че и за всички фенове.
На кучешкото шоу ще може да бъдат осиновени и симпатични бездомни кученца от приюта в с. Горни Богров (Animal Rescue Sofia), а всички искащи ще оставят подаяние. По време на събитието ще се даде образец за съответна грижа за домашните любимци. Ще има и специфичен ъгъл за игра на децата, както и място за храна на дребни кученца.
За присъединяване в парада четириногите питомци би трябвало да бъдат имунизирани най-малко с 3 ваксини, да са на възраст над 3 месеца и да са водени на каишка. На място със експерти ще се разискват доста тематики: кои дейности на притежателите на домакински любим способстват за хармоничното им консолидиране в обществото: събиране на биологичните боклуци в плик, отнасяне на кученцето като част от фамилията, създаване на затворени общински паркове, предопределени само и единствено за четириноги, надзор, образование, кастриране, постоянно обезпаразитяване и имунизиране.
Всички искащи са поканени да вземат участие или да следят забавните съревнования. За задачата може да се запишат авансово или на място на страницата на парада.
На последното издание на проявата участваха към 1500 души и 300 кучета, трансформирайки го в най-посетеното обществено събитие за домашни любимци в историята на България.

Видео презентации:
https://vimeo.com/225544937
https://vimeo.com/199727157
http://puppyparade.eu/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР