Малката сестра на Саня Борисова вече има нова приятелка -

...
Малката сестра на Саня Борисова вече има нова приятелка -
Коментари Харесай

Сестрата на Саня Борисова заби богата арабка

Малката сестра на Саня Борисова към този момент има нова другарка - 28-годишна богата хубавица от Дубай. Рене Борисова не крие връзката си с Фатма Хусам, писа „ Уикенд ”. Двете дами си разменят милувки и любовни пояснения в обществените мрежи.
34-годишната нашенка от 15 години живее в Емирството, където се изхранва с работата си на модел, или най-малко по този начин твърди. Преди малко повече от година гръмна новината, че Ирена, както е същинското име на хубавицата, се е сгодила за манекенката Емили Милър. Двете лесбийки даже възнамеряваха женитба, само че изненадващо се изпокараха и разделиха. От към година нашенката към този момент се радва на ласките на красивата Фатима, която е и много богата. Хусам постоянно показва любовта си към Рене с дарове за по няколко хиляди $, почивки на екзотични и сантиментални кътчета, както и благи сантиментални изненади. Част от почитателите на нашенката се съмняват в топлата й връзка с Фатима и считат, че тя си пада по мъже, само че е с дами поради полза.

„ Момиче, ти си нейна другарка, погледни я в очите ” – вършат забележка на сестрата на Саня под един от фотосите ѝ с арабката, която я гледа влюбено на фрагмента.

В предишното Ирена е имала връзки и с мъже, само че след това се ориентирала към нежния пол, тъй като мъжете са я разочаровали мощно, твърдяла хубавицата пред приятелките си в Дубай. Факт е обаче, че хубавицата в никакъв случай не е коментирала половите си желания и връзките си с мъже и дами.

„ Знам какъв брой заплащат на моделките в чужбина. Парите не са доста за тези, които не са световноизвестни. Няма по какъв начин да поддържаш нейния стандарт на живот единствено с възнаграждения от фотоси. Възможно е да заработва и като конвой на богати мъже, а да употребява връзката си с Фатима за прикритие, тъй като нито една от двете не наподобява на лесбийка, нито на извънредно разочарована от мъжете ”, разяснява почитател на Рене.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР