Малката провинция в Западна Германия Саарланд е първата от 16-те

...
Малката провинция в Западна Германия Саарланд е първата от 16-те
Коментари Харесай

Саарланд е първата провинция в Германия, излязла от националната блокада

Малката провинция в Западна Германия Саарланд е първата от 16-те провинции, които започнаха ограничения за излизане от националната обсада. Лидерът на провинцията съобщи, че релативно ниските равнища на инфекции и огромното тестване оправдават дейностите , осведоми ДПА.

От през днешния ден заведенията за хранене с тераси, киносалоните, театрите, фитнесите и други обществени места ще могат да отворят за хора , които могат да покажат бърз антиген тест с негативен резултат, изработен не по-късно от 24 часа.
 Саарланд е първата провинция в Германия, която анулира ограничавания от 6 април
Саарланд е първата провинция в Германия, която анулира ограничавания от 6 април

Това разгласи министър председателят на провинцията Тобиас Ханс

Позволява се събиране на групи до 10 индивида навън, само че хората би трябвало да носят тест за ковид с негативна проба.

" След година на пандемия ние би трябвало да помислим за повече неща с изключение на затваряне и ограничавания ", сподели министър председателят Тобиас Ханс и добави, че " нито една коронавирусна зараза няма да остане незабелязана ".

Нивото на инфекции в Саарланд е ниско спрямо това на национално. Отчетени са под 100 нови инфекции на 100 000 души през последните 7 дни , като в неделя равнището е 88,2 инфектирани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР