Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си. Палавата

...
Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си. Палавата
Коментари Харесай

Крисия си размаза торта в лицето

Малката певица Крисия размаза голяма торта в лицето си. Палавата постъпка бе снимана на видео в обществените мрежи, видя HotArena .

Повод за шеговитата акция е фактът, че певицата е събрала над 50 000 почитатели в обществените мрежи. За да отпразнува този факт, дребната чародейка самоуверено размаза сметанова торта с шоколад по лицето си.

Шоколадовото си тържество Крисия разгласи на британски, което провокира лавина от отрицателни реакции в мрежата. Много нейни почитатели обявиха, че откакто е в България, то е редно изпълнителката да написа на български, а не на британски.

„ Крисия, не мога да схвана за какво приказваш на британски, когато си българка ” и „ Разбирам да живееш в Америка или Англия–ОК. Но всички тук приказваме български език и ще те разберем съвършено ”, гласят изявления в мрежата.

Други бяха на мнение, че е редно певицата да поздрави на български, защото по-голяма част от почитателите й са точно българи. Певицата не отговори на нападките, защото очевидно е заета да чества триумфа си.

След като от месеци няма обществени изяви по малкия екран или по клубовете, Крисия реши да се изявява в интернет. Тийн звездата постоянно снима видеа, в които извършва известни британски песни.

Освен това е доста дейна в качването на фотоси, с които разкрива по какъв начин се забавлява. Пак в интернет се случи и най-новото благородно дело на момиченцето. Тя отряза косата си и я подари на онкоболни, които имаха потребност от химиотерапия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР