Малката Никол е била наръгана с нож в гърлото, защото

...
Малката Никол е била наръгана с нож в гърлото, защото
Коментари Харесай

Нова версия за ужасяващото убийство в Бургас! Иван наръгал малката Никол, защото му отказала да...

Малката Никол е била наръгана с нож в гърлото, тъй като се е дърпала, когато 15-годишният Иван се опитал да я целува в асансьора. Това е един от главните претекстове за кошмарното ликвидиране в бургаския квартал “Меден рудник”, оповестява “Труд”, базирайки се на осведомени с следствието.

Преди клането двамата се скарали къде да отидат да пушат наргиле и Иван убедил 11-годишното момиче да се качи с него на тавана на блок 108. След като надупчил жертвата във врата и взел телефона и движимостите й, Иван оставил Никол да издъхва в кабинката. Купил си пакет чипс, хапнал и отишъл да играе на гоненица и криеница с другари от квартала. Кошмарните детайлности станаха известни, откакто малолетният палач бе доведен в Бургаския областен съд. При закрити порти магистратите взеха решение да го оставят за непрекъснато в ареста.

“В Иван има нещо, което не е напълно наред, само че повече за положението му би трябвало да стане ясно от съдебно- психиатричната експертиза”, сподели служебният юрист Камен Кънев.

Защитникът удостовери, че абсурдът за наргилето бил единствено един от мотивите за разногласието сред двамата в асансьора, само че отхвърли да приказва повече за претекстовете. При разпитите Иван казвал, че единствено е “дупнал” момичето с нож и не е знаел, че то е убито. Момчето е от семейство с три деца. Баща му е пенсионер, а майка му – чистачка. Записан е за 8-и клас в учебно заведение учител”.

Никол и Иван се срещнали във фейсбук и си разменили се телефоните. Във съдбовния ден е била втората им среща онлайн. Разследващите са открили, че дребното момиченце е имало два профила, в които контактувало с близо 3000 другари.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР