Малката Мартина се нуждае от подкрепата ни. На момиченцето предстои

...
Малката Мартина се нуждае от подкрепата ни. На момиченцето предстои
Коментари Харесай

Малката Мартина се нуждае от подкрепата ни

Малката Мартина се нуждае от поддръжката ни. На момиченцето следва  чернодробна трансплантация в чужбина на стойност 250 000 евро, а досега са събрани едвам 73000 евро, оповестява майката на детето Кирилка Яначкова. Ето какво още споделя тя в платформата helpkarma.com.

``
реклама

" Наскоро се върнахме от Турция. След двете интервенции, които претърпя, Марти в този момент се усеща по-добре. От няколко дни още веднъж сме в болница, защото се постанова венозно вливане на антибиотик заради съществуване на зараза.

За страдание, проучванията след интервенцията демонстрират, че ще се наложи осъществяване на чернодробна трансплантация преди Марти да навърши една годинка.

Другият проблем е, че аз и татко ѝ не сме подобаващи за донори, защото и двамата сме разнообразни кръвни групи от нейната (0 Rh-).

Все още нямаме съответна оферта за лекуване, само че информацията ни е, че интервенцията ще коства най-малко 250 000 евро.

Отново ви молим да ни подадете ръка и да подкрепите нашата дребна Мартина в сложния път, който ѝ следва!

Помогнете ни да продължим да се радваме на всеки момент прекаран с нашето малко момиченце и да имаме опцията да я забележим по какъв начин пораства ".

Дарителска сметка ОББ

BG97UBBS80021090843440

BIC: UBBSBGSF

Мартина Емилова Младенова

ХелпКарма за подаяние с карта или PayPal
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР