Малката Фавиола Родригес била погребана на гробището Мосаник в Лас

...
Малката Фавиола Родригес била погребана на гробището Мосаник в Лас
Коментари Харесай

„ ТОВА Е МОЯТА ДЪЩЕРЯ ” Скърбяща майка вярва, че е видяла духа на покойната си дъщеря,да посещава собствения си гроб и да си играе с играчки, оставени за нея.

Малката Фавиола Родригес била заровена на гробището Мосаник в Лас Крус, Ню Мексико, откакто умря през септември 2018 година, до момента в който била оставена на грижите на гаджето на майка и,съобщава CBS.

 Изображенията, на които се вижда, по какъв начин малко дете се разхожда в гробището през нощта, са снимани от камера, сложена на непосредствен надгробен камък, който е бил обект на вандализъм по рано.

 Семейство сложило камерата,преглеждало фрагментите, търсейки доказателства, че индивидът, за който считат, че е умъртвил сина им, е разбивал няколко пъти гроба му. Когато видели изображения на момиченце което е единствено през ноща на гробището, се уплашили и се се свързали с управата на гробищния парк,като им съобщили,че най-вероятно са снимали момиченце,което се е изгубило. Видеото било показано на всички служащи в парка.Един от тях с удивление познал детето: „ Аз познавам това момиченце само че то е мъртво,как е допустимо? “ и сподели къде е заровено.Гробът се оказал същият,който е бил сниман на видеото



Работника,който бил родственик на майката Сандра Гонзалес,си спомня,че преди време тя му споделила,че играчките които тя оставяла на гроба на щерка си,изчезвали. Управата на гробищния парк незабавно се свързали с майката Сандра Гонзалес,за да и покажат записът от охранителните камери. Гонзалес Била сигурна, че това е духът на умрялото й дете. “Знам, че това е щерка ми ”, споделила тя през сълзи. Изглежда последно изображение, снимано от камерата, което демонстрира детето да се отдалечава в нощта с доста по-висока фигура. Гонзалес има вяра, че изображението демонстрира, по какъв начин щерка й води починалия наследник на другото семейство към небето.



“Мисля, че тя беше там, с цел да го заведе на небето ”. “И двамата имат толкоз трагична история приживе, които са им се случили и … и двамата към момента не са получили правдивост. Така че, мисля, че тя несъмнено е била там, с цел да го утеши и да го заведе в небето. ” Малката Фавиола беила открита мъртва при съмнителни условия преди две години, до момента в който за нея се грижел гаджето на майка и Лало Антъни Кастрило. Медицинският личен състав декларирал, че момиченцето е имало синини по главата, лицето и ребрата, а Кастило е задържан по обвинявания в корист с деца, съгласно KFOX 14. Въпреки това той бил освободен заради липса на доказателства година по-късно, съгласно Las Cruces Sun News.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР