Малката Емили е родена в първия ден на Новата 2019

...
Малката Емили е родена в първия ден на Новата 2019
Коментари Харесай

Първото бебе за 2019 година, родено в Болница ВИТА, е момиченце

Малката Емили е родена в първия ден на Новата 2019 година в 4 часа и 39 минути сутринта със секцио по неотложност. Тя е първото дете за фамилията и има съвършените ограничения 3 кг и 300 грама при растеж 52 см.

Последното бебе, проплакало в Родилното поделение на Болница ВИТА за миналата 2018 година е момче. Общо за 2018 година в болница ВИТА са родени 573 деца, което е много повече, съпоставено с 2017 година.

Според доктор Чорбова, която управлява Родилното поделение в Болница ВИТА, макар общия спад в статистиката на раждаемостта на национално равнище: " В нашата болница имаме добра вест - ражданията се повишават с всеки минал месец, с помощта на новата ни съвременна база, както и на прелестните ни експерти.

Новопостроената постройка на Болница ВИТА на улица " Филип Кутев " 10 е оборудвана с съвременна инсталация и разрешава на всички пациенти да се допрян до едно друго опазване на здравето на европейско равнище. Това е и повода от ден на ден родилки избират да дадат живот на децата си при нас. "

Благодарим на чудесния екип от експерти, които помогнаха Първото бебе за годината да пристигна на белия свят, а това са доктор Чорбова, доктор Николов, доктор Иванова, на анестезиолога доктор Грозев, както и на акушерките Цвети Димова, Първанова и Краси Кьосева.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР