Малката е една от най-горещите тийн звезди във фолка, с

...
Малката е една от най-горещите тийн звезди във фолка, с
Коментари Харесай

Код червено: Малката и Алекс Робов опасно близки?

Малката е една от най-горещите тийн звезди във фолка, с която всеки желае да прави дует сега. Вероятно не са доста хората, които знаят, че Малката се споделя Ваня Стоянова, само че не може да употребява това име, тъй като в редиците на фолка към този момент има певица с това име. Затова тя преди време разгласи на феновете си в Instagram, че чака от тях хрумвания за нов артистичен псевдоним. Сред всички получени оферти, като по-различно се открои Малката, а то и носи много триумфи.

Виж още:

След шлагерите с Денис Теофиков, Малката се впусна да работи по други части с друга нова звезда - Алекс Робов, с който се оказаха в рискова непосредственост в новата им ария " Аномалия ", която бързо катери музикалните чартове. Наскоро двамата имаха общо присъединяване, на което подвигнаха градуса на всички почитатели, а някои даже се запитаха дали има освен това сред тях, само че това са единствено догадки, които са в областта на слуховете.

Виж още:

С Денис Теофиков също са много близки, а за него тя е казвала, че въпреки и по-малък от нея са успяли да работят доста добре. " Имам 3 дуета с Денис Теофиков. Отначалото мъчно се сработихме, тъй като всеки бе привикнал да работи независимо, малко по-егоистично гледахме на нещата, а той е и много по-малък от мен, само че с течение на времето се напаснахме и изградихме сполучлив модел на работа дружно ".

Виж още:

В мрежата другояче хубавицата постоянно предизвика със секси снимки, а мъжката половина несъмнено ѝ се радва много. Певицата се грижи доста за себе си, с цел да наподобява съвършено. Освен спорт и здравословно хранене, Малката посещава и разнообразни СПА и козметични процедури, които в допълнение я разкрасяват.

Изображение: https://www.instagram.com/malkata.official/, https://www.instagram.com/alexx_robov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР