Малката дъщеря на Орхан Мурад предизвиква скандал след скандал. След

...
Малката дъщеря на Орхан Мурад предизвиква скандал след скандал. След
Коментари Харесай

Каката на Сузанита: Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави

Малката щерка на Орхан Мурад провокира скандал след скандал. След като провокира стотици мнения с песента си "Луцифер и Буда ", стана ясно, че парчето в действителност е крадено. Сузи обаче очевидно обича несъгласията и харесва медийния си облик. Съвсем скоро следва да излезе и песента й с фолкпевицата Андреа, а в това време потегли и по участия в нощни заведения, макар че е единствено на 14 години. Съвсем друго е всекидневието на по-голямата й сестра Александра, която живее и учи в Лондон. 
Алекс учи мениджмънт на музикалната промишленост и събитията и по всичко проличава, че не харесва изключително изявите на Сузи. " Орхан Мурад е човек, който държи на достойнството си. Той няма да направи в никакъв случай нещо сходно. За жал в България на респект е абсурдът и Сузи се подведе. Тя е едно комплицирано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последствията. Песента й няма да я разисквам. Аз съм доста срещу пошлостта ", написа Александра в профила си в мрежата. 
И съобщи, че не схваща по какъв начин може да има хора, които да имат вяра, че в едно семейство всички би трябвало да бъдат идентични. Убедена е, че това не е по този начин и се надява сестра й да върви по пътя си, само че да не петни името на татко им. " Да, баща ни постоянно отсъстваше от вкъщи ни, само че това беше, с цел да се грижи за фамилията, да го устоя. На това момиченце аз съм му сменяла памперсите, хранила съм я и съм се грижила за нея. Така че мога да я осъждам, колкото желая. Не желая обаче другите да я наскърбяват. Разберете единствено, че нейните неточности са си нейни, не на някой различен ", добави тя.
Алекс в действителност е доведена щерка на Орхан Мурад и е от предходен брак на брачната половинка му Шенай. Тя даже е повода двамата да се срещнат. Когато Алекс е дребна поисква от майка й да я заведе на концерт на Орхан Мурад в Доспат. След края на изявата момиченцето желае подпис от артиста, получава го и кани любимеца си на своя рожден ден, написа "Блиц ". Певецът приема поканата и по този начин се среща с любовта на живота си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР