Малката ангелогласна Крисия Тодорова, която при представянето си в Шоуто

...
Малката ангелогласна Крисия Тодорова, която при представянето си в Шоуто
Коментари Харесай

Ето го гаджето на Крисия

Малката ангелогласна Крисия Тодорова, която при представянето си в „ Шоуто на Слави “ накара цяла България да настръхне, към този момент е тийнейджърка, попаднала в оковите на любовта.

На 1 юни тя ще навърши 20 години, а преди броени дни сподели за пръв път приятеля си в общественото пространство.

 

До този миг Крисия пазеше тайната на персоналния си живот надалеч от публичното внимание, допреди няколко месеца, когато разгласява маса измежду природата, на която бяха сервирани национални храни като кебапчета, таратор, салата, самун в найлонова опаковка и лютеница от буркан. От двете страни на масата пък се виждаха два чифта крайници – мъжки и дамски – евентуално нейните и тези на гаджето й. Това, което хвърли в потрес феновете й, бяха множеството татуси по краката и ръцете на момчето.

 

Този факт даде съображение на по-консервативните да разгласят Крисия за бунтарка, защото излиза с татуиран юноша. Някои даже стигнаха по-далеч, отсичайки единствено по фотографията, че е направила погрешен избор на гадже. Месеци наред след тази преживелица, тя не бе пускала нищо, което съдържа даже и незадълбочен намек за приятеля й.

 

Допреди няколко дни… когато мълчанието бе нарушено още веднъж със фотография на маса. На пръв взор няма нищо извънредно, само че в случай че деликатно се гледате в очилата на масата, ще видите, че отразяват двама души – Крисия и чужд юноша. По всяка възможност точно той е приятелят й. По лицето му проличава, че е възраст към нейната, артистичен е и театралничи по много ексцентричен метод. Така и не излиза наяве обаче дали момчето от фотографията е същото от предишното лято или пък друго…

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР