Малка общност, разположена в подножието на Алпите, твърди, че е

...
Малка общност, разположена в подножието на Алпите, твърди, че е
Коментари Харесай

Живот в селското „тайно общество“, което твърди, че комуникира с извънземни и пътува във времето

Малка общественост, ситуирана в подножието на Алпите, твърди, че е намерила способи да приказва с извънземни и да пътува във времето.

Скътана в региона на Пиемонт в Северна Италия, Федерацията на Даманхур е духовно екоселище, което съществува от близо 50 години. Състои се от повече от хиляда членове, пръснати по целия свят, и към 600 от тях живеят дружно в селска община.

Много малко е документирано за „ тайното общество “ в очите на обществеността – до в този момент. Любителят на пътешествията Уорън Роби прекара четири дни с даманхурците, които са кръстени на животни и практикуват нематериалност. Говорейки пред Mirror за своя опит, Уорън сподели: " Даманхур е същинска тайнственост. "

23-годишният ливерпулец, който е основател на обществени медии на цялостен работен ден, посети Даманхур по-рано този месец. Той сподели: „ Исках да посетя, с цел да проучвам един друг от нормата метод на живот и да се опитам да вляза измежду локалните поданици, с цел да видя по какъв начин живеят и какво съставлява тяхното общество. “ Ком...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР