Малка и относително спокойна монархия - така си представяме Нидерландия.

...
Малка и относително спокойна монархия - така си представяме Нидерландия.
Коментари Харесай

Защо холандската принцеса Катарина-Амалия беше принудена да живее в Испания

Малка и релативно спокойна монархия - по този начин си представяме Нидерландия. Оказва се обаче, че кралското й семейство е било изправено пред неприятна и искрено рискова обстановка в последните месеци.
 Имат ли връзка нидерландската принцеса Амалия и Борис Търновски, синът на княз Кардам
Имат ли връзка нидерландската принцеса и Борис Търновски

Или става дума просто за другарство

След закани от разнообразни незаконни групировки, престолонаследницата на нидерландския трон принцеса Катарина-Амалия е била принудена да живее отвън родината си. Тя прекарва повече от година в Испания.

20-годишната щерка на крал Вилем-Александър и кралица Максима е живяла и учила в Мадрид съгласно източници от кралския двор, говорили пред холандската телевизия NOS.
 Снимка 661564

Заплахите против Катарина-Амалия стартират през 2022 година, когато е на 18 и стартира да учи в университета в Амстердам. Тя даже се нанася в студентско общежитие, което е принудена бързо да напусне поради сигурността си.

Завърнала се в Хага, където живее фамилията й, принцесата напуща двореца, единствено с цел да отиде на лекции със строга защита. " Тя не може да живее в Амстердам и действително не може да излезе на открито. Това има големи последици върху нея ", разяснява майка й кралица Максима.
 Принцесата с майка си и татко си

Принцесата с майка си и татко си

Така съвсем цялата 2023 година прекарва в Испания, където е видяна от локалните медии и снимана в парка Ретиро в Мадрид, както и в Саламанка. В момента обаче принцесата е назад в родината си.

Поводът за завръщането й е формалното посещаване в Нидерландия на крал Фелипе и кралица Летисия, които ще бъдат посрещнати публично от нидерландското кралско семейство. Дали обаче заканите против принцесата са престанали не е ясно, тъй като дворецът отхвърля да разяснява тематиката, пишат Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР