Малка група от смели фенове на Kansas City Chiefs изглежда

...
Малка група от смели фенове на Kansas City Chiefs изглежда
Коментари Харесай

Героичните фенове на Kansas City Chiefs изглежда се справят с един от стрелците на парада на Super Bowl в драматично видео

Малка група от смели почитатели на Kansas City Chiefs наподобява се захващат с един от хипотетичните стрелци на парада на Super Bowl измежду хаоса през днешния ден в Union Station.

Местните чиновници на реда споделиха, че случаят е довел до един смъртен случай и 22 огнестрелни пострадвания, в това число деца. От тях осем са с заплаха за живота, седем са с заплаха за живота и шест са с леки пострадвания. Жертвите бяха превозени до три близки лечебни заведения.

Видео от случая демонстрира към четирима или петима почитатели, измежду десетки други, които наподобява бягат на безвредно място, преследвайки различен мъж тъкмо пред гарата. Друг почитател се появи, с цел да уточни хипотетичния стрелец на мъжете, до момента в който той се смесваше с паникьосаната навалица. Докато тълпите тичащи хора леко се разпръсват, двама мъже бързо се захващат с задачата си, задържайки я по-късно.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Стрелба в Канзас Сити: В момента тълпата чува изстрели по време на ужасяваща офанзива с 15 ранени

Малко е мъчно да се види стрелецът,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР