Малия Обама е присъствала на диво домашно студентско парти в

...
Малия Обама е присъствала на диво домашно студентско парти в
Коментари Харесай

Малия Обама с поредна вакханалия, купонясва като подивяла в Лондон ВИДЕО

Малия Обама е участвала на диво домашно студентско празненство в Лондон през миналите почивни дни, по време на което е бил строшен прозорец и се е носила сериозна миризма на марихуана.

21-годишната щерка на някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама прекара петък вечер купонясвайки със студенти в University College London, където е била поканена от остарял прочут от учебно заведение.

Оргията е била разкрита от различен човек, който е живеел на въпросното място. По думите му, купонът е бил "див ".

Поставайки в Туитър след празненството, той написа: "Прозорец някак си беше строшен, къщата наподобява на кочина.

"По думите на приятелите от учебно заведение на моите съквартиранти, който пристигнаха през вчерашния ден, Малия води много див живот. Не мога да купонясвам толкоз крепко като нея и като хората ѝ ".

Шокиращи фрагменти: Голямата дъщеря на Обама се въргаля на земята по тъмна доба ВИДЕО

Попитан, дали той е кадърен да провежда в миналото сходно празненство, той отвръща: "Не на пушенето на марихуана в дома ми! Не на различването на текила в кухнята! ще бъде цивилизовано. Нищо сходно на това, което се случи през вчерашния ден ".
Въз основа на написаното не може да се твърди, че самата Малия е пушила марихуана по време на празненството. В предишното обаче дъщерята на Обама е била снимана с много подозрителна цигара в ръка.

А, по този начин! Хванаха ли момиченцето на Обама да пафка трева? ВИДЕО

През 2016 година, видео от фестивала Лолапалуза сподели по какъв начин тогава 18-годишната Малия си дърпа от много тънка цигарка, която по-късно се предава на различен човек.


Малия е в Лондон поради коледната си почивка, която прекарва дружно с приятеля си и английски милионер Рори Фаркюхарсон.


Голямата щерка на някогашния президент на Съединени американски щати също по този начин много се радва на визитите си в питейните заведения и заведенията за хранене в лондонския регион Ислингтън, където родителите на гаджето ѝ имат къща за 1.8 милиона английски лири.



Двамата неотдавна бяха снимани по какъв начин щастливо обикалят квартала без към тях да се виждат гардове.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР