Малина Валентинова Крумова е родена през 1976 г. Завършила е

...
Малина Валентинова Крумова е родена през 1976 г. Завършила е
Коментари Харесай

Малина Крумова

Малина Валентинова Крумова е родена през 1976 година Завършила е политология и интернационалните връзки в Американския университет в Благоевград. Притежава магистърска степен от взаимна стратегия на университета в Болоня и университета в Сараево по „ Демокрация и човешки права в Югоизточна Европа “.

От 1998 година се занимава с ръководство на планове и стратегии. От 2007 година работи в администрацията, като през годините заема разнообразни експертни и управителни позиции. Била е началник на Оперативна стратегия " Околна среда ”. През 2017 година е назначена за длъжностен заместител министър-председател по еврофондовете в държавното управление на Огнян Герджиков. Заемала е и длъжността заместник-министър на районното развиване и благоустройството. През 2019 година е назначена за ръководител на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениИндустрии 100 Китай стартира бързо да строи LNG танкери Политика 1236 ГЕРБ показа проектокабинета си Пазари 224 Страхът от съветски контрасанкции движи петрола нагоре Политика 728 Доверието към Народното събрание доближи невиждано дъно Пазар на труда 6016 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Компании 5814 Пощенска банка придобива БНП Париба Лични Финанси Личности 5702 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Компании 4109 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР