Малик Бийзли се призна за виновен за притежание на незаконно

...
Малик Бийзли се призна за виновен за притежание на незаконно
Коментари Харесай

Осъдиха скандален баскетболист, а той се щрака с ново гадже

Малик Бийзли се призна за отговорен за владеене на нелегално оръжие и разпространяване на наркотицим, откакто беше заловен в дома си в Минесота преди три месеца.

24-годишният състезател от НБА, който в последно време си навлече и нови проблеми, като се забърка в любовен триъгълник с Ларса Пипън, ще изтърпи присъдата си след края на сезон 2020/21 в НБА, обявиха юристите му.

Бийзли е в центъра на вниманието напоследък, откакто беше обвързван с някогашната брачна половинка на баскетболната легенда Скоти Пипен, откакто бяха видяни да се държат за ръце в Маями на 23 ноември.

Съпругата му Монтана, с която имат наследник на една година е подала молба за бракоразвод на фона на връзките му с Ларса. Той и Яо си размениха клетви на 5 март 2020 година преди обществената изолираност на старта на пандемията.

„ Фокусирам се върху това да се изцелявам и да стана най-хубавата майка, която мога да бъда сега “., написа Монтана в обществената мрежа Инстаграм.

На фона на всички проблеми, които се стовариха върху главата на баскетболиста, той реши да се отдаде на новата си обичана, с която се щракна пред голяма коледна елха, а фотографията бързо натрупа известност в мрежата.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР