Малчев има 25-годишен опит в дигиталния маркетинг и по думите

...
Малчев има 25-годишен опит в дигиталния маркетинг и по думите
Коментари Харесай

Георги Малчев: Хората са тези, които обучават изкуствения интелект, в България напредваме бързо

Малчев има 25-годишен опит в цифровия маркетинг и по думите му ключът към разбирането на действието на изкуствения интелект е в събирането на подробна и точна информация за логаритмите.

" Много харесваме първата страница на Гугъл, също харесваме и когато не получаваме спам имейли в пощите си, тъй като изкуственият разсъдък се е задействал в границите на 5 минути и е схванал, че се започва следващият спам. Хората обаче пропущат, че те са тези, които образоват изкуствения разсъдък. Единственото, което той прави, е да взима сигнали и да работи с тях - сега, в който вие покажете, че имате интерес към цифров маркетинг, той ще стартира да ви тества и по-късно ще знае, че вие сте човек, който харесва тези неща ", изясни специалистът. 

Той разкри, че и един от водещите представители на форума на Dir.bg ще бъде преподавателят от " Харвард " по изкуствен интелект Марк Експозито.

" Това, което споделя този човек, е, че изкуственият разсъдък прави това, което е видял ", разяснява още Георги Малчев.

Според него изкуственият разсъдък в бъдеще може доста да улесни и усъвършенства образованието, като натъртва върху пропуските на всеки възпитаник на самостоятелен принцип. 

" България доста бързо напредва с изкуствения разсъдък. В момента даже се създава двойник на град София, с цел да се моделират звук, замърсяване и така нататък Но всеки един от бизнесите тук по един или различен метод тества и опитва нещата, мисля, че до 2-3 години ще са супердоволни ", акцентира Георги Малчев.

Във фокуса на полемиките на Green Week (20-22 юни) ще бъдат и тематиките: енергийната сигурност, бъдещето на базовите енергийни мощности, развиването на зелени инфраструктури, финансовите вложения в зелена стопанска система и други

Визия: Алекс Бонев, Dir.bg

Събитието е проведено от Dir.bg и 3Е-news в партньорство с Електрохолд, Евроинс, Еврохолд, ПроКредит Банк, Visa, Главболгарстрой Холдинг, Enery Energy, Геотехмин, GCR, ОББ, Артекс Инженеринг АД, Телелинк Бизнес Сървисис, ТоталЕнерджис EP България, Compass Cargo Airlines, Девня Цимент АД с план ANRAV, УниКредит Булбанк, МЕТ Енерджи България, Дънди Прешъс Металс, Фонд ФЛАГ, European Investment Bank, Platform Brown to Green, Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", Енергео, Българска банка за развиване, Електроенергиен систематичен оператор, Булгартрансгаз, Керхер, ENplus®, Булатом - Сдружение, Солвей Соди България АД, Институт " Големи данни в интерес на интелигентното общество " (GATE), DEVIN, БФИЕК.

се реализира с медийната поддръжка на Българска национална телевизия, Българска телеграфна агенция, БНР, bTV Media Group, Дарик Радио, Еconomic.bg, ESGnews.bg, Euronews.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР