Мълчанието на украинските власти след преместването на американското посолство от

...
Мълчанието на украинските власти след преместването на американското посолство от
Коментари Харесай

Пушков: Преместването на посолството от Киев в Лвов значи, че САЩ бягат от Украйна

Мълчанието на украинските управляващи след преместването на американското посолство от Киев в Лвов е поразително и приказва за недоумение на сюжета, инсцениран зад океана.

Това мнение изрази в своя канал в Telegram ръководителят на Комисията по осведомителна политика и взаимоотношение с медиите на Съвета на федерацията Алексей Пушков.

„ Най-поразителното в тази история е, че в Киев, явно, не усещат опасността, за която Съединените щати непрекъснато приказват ", съобщи той.

" Освен това: те се пробват да отхвърлят предизвестията от чужбина и не дават отговор на практическите дейности на американската администрация “, написа сенаторът.

Той означи, че изразът на последна угриженост от страна на Зеленски по отношение на прехвърлянето на дипломатическата задача би изглеждал най-логичен, защото самият факт на такова „ пренасяне “ значи, че Съединени американски щати са подготвени да спрат да считат Киев за същинската столица на Украйна и бягат от тази страна.

„ Но всички в Киев мълчат за това, от президента до ръководителя на външното министерство. Сякаш има някакво съглашение да не се месят на американците да играят своята роля. Ситуацията е сред абсурд и фарс”, отбелязва Алексей Пушков.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР