Малайзийските власти са разкрили зашеметяващ случай на кражба на електроенергия

...
Малайзийските власти са разкрили зашеметяващ случай на кражба на електроенергия
Коментари Харесай

Малайзия се бори с кражбата на електроенергия за BTC добив на стойност $725 милиона

Малайзийските управляващи са разкрили замайващ случай на кражба на електрическа енергия на стойност $722 милиона от противозаконни Биткойн миньори в интервала 2018-2023 година

Това изобретение накара държавното управление да предприеме решителни дейности против тези нерегламентирани интервенции.

Заместник-министърът на енергетиката и трансформацията на водите Акмал Насрула Мохд Насир акцентира сериозността на казуса, като съобщи, че от 2018 година до 2022 година страната е претърпяла загуби в размер на 3.4 милиарда малайзийски рингит ($725 милиона) заради обири на електрическа енергия, свързани с добива на криптовалути.

Той посочи необятно публикувания темперамент на тези действия, наблягайки пагубното им влияние както върху енергийното сдружението Tenaga Nasional Berhad (TNB), по този начин и върху нацията като цяло.

Липсата на измервателни уреди на тези места е разрешила на миньорите да работят под анонимност. Въпреки това сдруженията за доставка на сила са въвели усъвършенствани способи за разкриване на необикновени трендове в енергопотреблението в избрани региони.

В допълнение към битката с кражбите на електрическа енергия, държавното управление на Малайзия дава приоритет на разширението на производството на зелена и възобновима сила. Неотдавнашни интервенции доведоха до конфискация на машини за рандеман на Биткойн , електрически артикули без документи за сигурност и други предмети, свързани с електрически повреди.

Акмал Насрула изясни, че тези иззети предмети ще бъдат унищожени в сходство със законовите процедури, с цел да се подсигурява спазването на екологичните условия според съответните разпореждания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР