Малък самолет се разби в преносима къща във Флорида. Няколко

...
Малък самолет се разби в преносима къща във Флорида. Няколко
Коментари Харесай

Малък самолет се разби в къща във Флорида, има жертви

Малък аероплан се разруши в портативна къща във Флорида. Няколко души, в това число водачът, са починали.

Снимка: Reuters

При конфликта е избухнал пожар, който е развалил и други къщи в покрайнината, заяви CBS.

Сигналът за злополуката е подаден в 19:08 ч. в четвъртък. Кадри, оповестени в интернет от пожарната и избавителната работа на Клиъруотър, демонстрират пламъци и пушек, които се стелят от разрушената къща.

Инцидентът е станал в огромен парк за портативни сглобяеми къщи в Клиъруотър, Флорида. Не е ясно какъв брой тъкмо са жертвите, както и какъв брой души е имало  на борда на самолета.

При удара се е запалил, а овъгленият му корпус е бил натрошен на части, които са се разпръснали

„ Мога да потвърдя, че имаме няколко смъртни случая както от самолета, по този начин и от мобилния дом. Все още работим, с цел да се уверим, че няма още жертви “, сподели началникът на пожарната и избавителната работа Скот Елерс.

Снимка: Reuters

Самолетът се е разрушил единствено в една къща. Последвал е пожар, който бързо е бил сподавен, само че е нанесъл вреди на две други къщи.

По думите на комшия на име Стивън Аскари, който е разгласил видео от мястото на случая в обществените мрежи, първите спасители са пристигнали бързо и са се справили с пламъците в границите на половин час.

Вижте по какъв начин той катапултира от самолета със селфи стик в ръка и се приземява с парашут

„ Чухме детонация извън, която раздруса целия апартамент, а в идващия миг се видя голям дирек пушек “, описа Аскари.

Снимка: Reuters

Непосредствено преди злополуката водачът е съобщил на ръководителите на въздушното придвижване на интернационалното летище „ Сейнт Пит-Клируотър “, че самолетът има проблеми.

„ По време на този диалог с въздушната кула, тя ги изгуби от радара, на към три благи северно от пистата “, добави началникът на пожарната и избавителната работа Елерс.

Самолетът бил нает от предприемач, който се е занимавал с лов на риба

От Федералната авиационна администрация споделиха, че самолетът е бил едномоторен Beechcraft Bonanza V35. В изказването им се показва, че водачът е съобщил за „ отвод на мотора “. Предстои следствие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР