Малък самолет падна близо до Ихтиман днес на обяд. Загинали

...
Малък самолет падна близо до Ихтиман днес на обяд. Загинали
Коментари Харесай

Катастрофиралият край Ихтиман самолет е бил регистриран в Италия

Малък аероплан падна покрай Ихтиман през днешния ден на обяд. Загинали са мъж и жена. По непотвърдена информация самолетът марка " Мистрал " е бил вписан в италианския указател.

Ихтиман

Намираме се пред летището на ихтиманското село Черньово, откъдето е изхвърчал падналият аероплан. Това се е случило към 11,30 часа, когато той е поел към Драганово. Но откакто набира височина, стартира да се върти, пада и се възпламенява.

В разследване на случая умират мъж и жена, които са били на борда, като телата им са мощно обгорени.

Това, което успяхме да разберем е че тяхната междинна възраст е към 50 години.

Малко след случая към мястото потеглят коли за спешна помощ от Ихтиман и Костенец, които идват за към 13 мин., само че за жалост не е имало какво да създадат. От самолета е останала безусловно единствено купчина пепел.

Към момента мястото на случая е отцепено и ние нямаме достъп, с цел да забележим по-отблизо какво се е случило. Като следва и първи оглед.

По информация на специалистите до сходни произшествия най-често се стига поради неточности, които позволяват летците. За да могат да ръководят сходни самолети, те би трябвало да преминат научен и на практика курс, който включва към 30 часа хвърчене. А сходни самолети набират скорост от 120-150 км в час. В България позволение за ръководене на сходни самолети имат към 300 души.

Какви са аргументите за този случай следва да разберем.
 Падналият край Ихтиман аероплан е изгорен изцяло Падналият край Ихтиман аероплан е изгорен изцяло
Малък аероплан падна покрай Ихтиман. Загинали са мъж и жена. Самолетът се е запалил, а телата на жертвите са мощно обгорели.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР