Малък град в Обединеното кралство е наречен Прага на севера“

...
Малък град в Обединеното кралство е наречен Прага на севера“
Коментари Харесай

Великолепен град в Обединеното кралство в сравнение с Прага заради историческите калдъръмени улици, облицовани със странни барове

Малък град в Обединеното кралство е наименуван „ Прага на севера “ с помощта на своите пленителни улици и красива архитектура.

Дали заради местоположението си в центъра на континента или заради обстоятелството, че е била в сърцето на огромна част от историята му, столицата на Чехия има добра рекламация като най-типично европейската столица. От извисяващите се камбанарии и комплицираните механични часовници, които изпълват обществения му площад, до културата на произвеждане на шоколад и пивоварството, той има всичко, което може да желаете от един огромен европейски град.

Въпреки че е два и половина пъти по-малък географски от 500 км/кв. на Прага и с население пет пъти по-малко от 250 000 души, Дърам може би е най-близкото нещо, което Обединеното кралство има до най-големия град в Чехия.

„ Прага предлага комбинация от завещание и модерност, с процъфтяваща креативна сцена и исторически улици за разглеждане. Ако търсите дестинация в Обединеното кралство, която поддържа този баланс също тол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР